Bruk av lagring i skyene

Her kommer et blogginnlegg på norsk!

Jeg har laget en liten video som viser en øvelse jeg gjør for deltakerne på den månedtlige Microsoft Azure Camp. Dette er et månedtlig event på ca. 3 timer der utviklere kan komme på besøk til meg og få litt hands-on erfaring med å lage et program som bruker lagring i skyen.

PartyImageUploader

Programmet går ut på å implementere en automatisk opplasting av festbilder til Microsoft Azure, slik at disse senere kan vises i f.eks. en website som er laget for formålet. Øvelsen er rask å skrive, og fungerer flott som en kode kata til de som trenger å styrke seg på bruk av cloud tjenester.

YouTube Video

Til formålet har jeg laget en 20 minutter lang video hvor jeg bygger løsningen fra scratch.

Viktig:

Velg 1080p eller 720p for å kunne lese teksten i denne videoen!

Sees best i fullskjerm på 1080p eller 720p

 

Tilbakemeldinger og forbedringsforslag mottas med glede, enten på youtube direkte, eller her

Smilefjes

Pedro

Leave a Reply